Selecteer een pagina

Ons team

Melcher Frankema

Melcher Frankema

CEO

 

Achtergrond: Rechten
Momenteel: Master Privaatrecht
Rol: Melcher is de verbindende schakel binnen IVWear. Hij neemt de leiding, richt bedrijfsprocessen efficiënt in en heeft contact met externe partijen. Zijn doel is om van IVWear een internationaal succes te maken.
Kwaliteiten: Overtuigend, flexibel en gedreven.
Passie: Zeilen

Gijs Schumer

Gijs Schumer

CFO/COO

 

Achtergrond: Bedrijfskunde
Momenteel: MSc Business Studies
Rol: Gijs is een echte businessman. Gijs is altijd aan het bellen, mailen of een nieuw PR-idee aan het uitwerken. Gijs onderhoudt contact met alle stakeholders in de markt en brengt deze voor IVWear in kaart. Gijs zijn grote doel is het tot stand laten komen van een samenwerking met een gemotiveerde investeerder om het draagbaar infuus zo snel mogelijk bij de patiënt te krijgen.
Kwaliteiten: Daadkrachtig, intuïtief, teamplayer.
Passie: Ondernemen

Peter Tuin

Peter Tuin

CTO

 

Achtergrond: Mechatronica
Momenteel: MSc Biomedical Engineering
Rol: Peter is onze bouwer. Van jongs af aan knutselt Peter de meest uiteenlopende projecten in elkaar. Zijn laatste project: een medisch meetinstrument. Nu zet hij zijn kennis en kunde in om het prototype van IVWear technisch te verfijnen.
Kwaliteiten: Scherp, industrieus, nuchter.
Passie: Creëren

Pim Bos

Pim Bos

Productontwikkelaar

 

Achtergrond: Biomedische Technologie

Studie: MSc Biomedical Engineering

Rol: Pim is de man achter ons innovatieve interface en de efficiënte schakelingen. Hij is constant bezig om ons prototype te verbeteren en klaar te maken voor productie. Het eerste prototype is inmiddels af maar Pim blijft doorgaan met het zoeken naar de optimale oplossing.

Kwaliteiten: Eigenwijs, gemotiveerd & team player. 

Passie: Acatenango hike

Niels Weijermars

Niels Weijermars

Productontwikkelaar

 

Achtergrond: Biomedische Technologie
Momenteel: BSc Biomedical Engineering
Rol: Niels is de man achter onze innovatieve techniek. Hij is constant bezig om ons prototype te verbeteren en klaar te maken voor productie. Het eerste prototype is inmiddels af maar Niels blijft doorgaan met het zoeken naar de optimale oplossing.
Kwaliteiten: Creatief, weloverwogen en loyaal.
Passie: Saxofoon

Maximilian Heintzen

Maximilian Heintzen

Medische adviseur

 

Achtergrond: Geneeskunde
Momenteel: Werkzaam als arts in Hamburg
Rol: Max is onze pion binnen de ziekenhuismuren. Max praat met medisch professionals en patiënten in Duitse en Nederlandse ziekenhuizen om feedback over ons prototype te verzamelen. Daarnaast verkent hij vanuit zijn rol als arts de markt in Duitsland.
Kwaliteiten: Kritisch, analytisch en pitchen.
Passie: Brazilian Jiu Jitsu

Vacatures

Ambassadeur

Het draagbaar infuus van Ivy Medical sluit aan op een internationale trend. Ziekenhuizen in heel Europa stellen zich ten doel om patiënten meer in beweging te krijgen. Bent u een medisch professional die het belang van beweging in het ziekenhuis hoog in het vaandel heeft staan? Wordt ambassadeur van ons draagbaar infuus en help ons om de ziekenhuizen in beweging te krijgen!